A 2010-es év megkezdődött...
És hideg van, nagyon...









2010.02.06. szombat Hill's-MMMME Nemzetközi Macskakiállítás, Lurdy Ház

A Macskamánia Magyar Macska Egyesület évadnyitó kiállítására elvittük Cilát a budapesti Lurdy Házba. A kiállítás orvosi vizsgálattal kezdődött 7:30-kor, majd megkezdtük a ketrecünk elfoglalását, melynek a száma 232-es volt. Berendeztük a ketrecet, ahogy kell. Elválasztó függönyök, alom, etető tál, játék. Közben jöttek is a kiállítók, hisz összesen 246 cica jelentkezett.
Házi macskákból (HHP) összesen 16-ot nevezetek be, melyek között volt kölyök is. A bírálatot 4 asztalnál négy német bíró végezte 9 órától. Délután végre eljött a házi macskák versenye is, melyet két csoportra osztottak. Az első csoportba kerültünk be, ahol is CILA a nagyon is szép harmadik helyezést érte el.
Az örömünk ezután se csökkent, hisz hétvége révén nagyon sok kisgyermekes család meglátogatta a kiállítást, így nyugodtan mondhatom, hogy több tucat képet csináltak CILÁ-ról. Nagyon sok ember meglepődött, hogy CILA csak házi macska, mert valamilyen fajmacskának hitték először, de miután meglátták a lapját nem hittek a szemüknek. Nekünk ezek a dicséretek jelentettek a legtöbbet, mert sokan a legszebb macskát látták benne a kiállításon és ennek ott hangjukat is adták.
A következő nagy öröm az volt, hogy 16 óra körül a bírálatok végeztével CILA megkapta a KITŰNŐ NOMINIERT címet, így indulhattunk az ilyen címet szerzett házi macskák döntőjében. Itt már csak 5 macska volt, ahol is a negyediknek szólítottak minket. Így egy Diploma-t kaptunk, amin a minősítésünk KITŰNŐ lett!
Ezután volt még tombola sorsolás is, ahol is Hill's termékeket sorsoltak ki a kiállítók között. Ezen is szerencsénk volt, mert kaptunk egy ajándék kis táskát, egy pár Hill's termékkel.
Végül is este 6 körül elbúcsúztunk a többi cicástól - Bagiráék - és a zakatoló hóban elindultunk hosszú utunkra hazafelé.


Ismét otthon...

A szívem végleg megszakadt 2010.06-tól...
...a seb megmarad, míg CILÁT viszont nem LÁTOM!

Ezek a képek pedig nem hiányozhatnak addig is ÖRÖKKÉ, tényleg szomorúvá tett SZÍVEMBŐL!




CILÁHOZ

Nappalok, éjszakák komorak Nélküled
Cila drágám e sötét Világban hol lehetsz?
Könnyes, kialvatlan bús éjszakák után
reménykedve várlak minden nap az ajtónál.
Bárhová is nézek, csak Téged látlak
Cila drágám a szívemben Örökké Várlak!
Ki valójában tudja mi a SZERETET
az tudja csak, milyen nehéz Nélküled!


/Rocskó Aladár/




Extra CILA none est vita, si est vita, non est ita!

DUM SPIRO, SPERO!




Ennek az évnek mindjárt vége...sok gond és ÉRTELMETLEN fájdalom van mögöttünk. Márciusban „elvesztettük” Cirmike farkát...döbbenet ez a világ! Világ? Mamink Rabló nevű kutyáját se tudtuk már megmenteni, pedig már úton volt a gyógyszer... Június, te fránya június. Elvetted tőlünk a legdrágább macskát, CILÁT! Július vége. Ránk szabadítod mások emberi felelőtlenséget, s majdnem elveszed Darkness-t...

De lásd, minden rossz ellenére már látunk egy sugárt, mely reméljük hamarosan FELEMEL...